افزایش ۳۰ درصد تولید و توزیع گوشت در خراسان رضوی در دهه پایانی صفر بررسی قیمت گوشت و مرغ در روز‌های پایانی ماه صفر در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + جدول فرایند ثبت وصدور تمامی مجوز‌های صادره توسط بانک مرکزی الکترونیکی شد راه دشوار اعتمادسازی دانش‌بنیان‌ها در بین صنایع هر باک بنزین سوپر وارداتی ۳.۵ میلیون تومان آب می‌خورد! چرا ایران خودرو در افزایش قیمت خودرو تابع قانون نیست؟ مهلت استرداد اظهارنامه و بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده بهار ۱۴۰۴ تمدید شد بورس تغییر مسیر داد | ورود پول حقیقی به بازار سهام (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش کامل برق مشهد برای دهه پایانی صفر | مصرف برق به ۲۰۰۰ مگاوات می‌رسد آغاز واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۳ + جزئیات ثبت‌نام آزمون استخدامی بانک مرکزی تا ۳۰ مرداد ادامه دارد | برگزاری آزمون در ۲۸ شهریور دستمزد استاد محمود فرشچیان برای طرح پشت اسکناس ۲۰۰هزار تومانی چقدر بود؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۹۲ هزار تومان ویدئو | اگر چند حساب بانکی دارید مراقب این نکات باشید معافیت موقت صنایع خراسان رضوی از پرداخت ردیفی که موجب افزایش ۱۰ برابری قبوض برق می‌شود احتمال کاهش قیمت میوه در مشهد طی روز‌های منتهی به پایان صفر ۱۴۰۴ | مشکلی در تأمین میوه زائران نداریم طلا در مشهد گرمی ۶۵ هزار تومان گران‌تر شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | ربع سکه چند؟ بنزین سوپر به‌عنوان خدمت جدید ارائه می‌شود و ارتباطی با سهمیه بندی بنزین ندارد بورس پس از ریزش ۱۴ درصدی، بالاخره مثبت شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ۹۷۰۰ میلیارد تومان سود به حساب سهامداران واریز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ دلار در بازار آزاد مشهد چقدر است؟ | بررسی نرخ ارز در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) قانون مالیات بر سوداگری و سفته بازی از سوی دولت ابلاغ شد دخالت بیش از ۲۰ دستگاه در قیمت‌گذاری خودرو | دود اختلاف صمت و ایران خودرو در چشم مصرف کنندگان می‌رود قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) | رشد عجیب قیمت هندوانه کاهش ۳۰ درصدی جابجایی مستاجران در بازار اجاره ملک به دلیل نبود ثبات سیاسی آیا دهک بندی خانوار‌ها دقیق است؟ | محرومیت برخی از خانوار‌ها از دریافت یارانه و کالابرگ به دلیل مسائل دهک بندی دهک‌های چهارم تا نهم چه روزی منتظر واریز یارانه مرداد ماه باشند؟ علت گران‌ترشدن قیمت لبنیات چیست؟ (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) بازگشت پرواز‌های «قطر ایرویز» به ایران پس از ۲ ماه وقفه به دلیل جنک ۱۲ روزه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راه همچنان برای سودجویان باز است | زمین‌خواران در کمین ۲۰۰۰ کیلومتر اراضی ملی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۰۹۹۵۹
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۸
راه همچنان برای سودجویان باز است | زمین‌خواران در کمین ۲۰۰۰ کیلومتر اراضی ملی خراسان رضوی
به گفته معاون اراضی منابع‌طبیعی استان، موازی کاری متولیان حفاظت از اراضی، راه را برای سودجویان باز کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز «اراضی ملی توسط چند دستگاه حفاظت می‌شوند؛ بنابراین اهداف و جهت‌های مختلف و متفاوت این دستگاه‌ها موجب اتلاف اعتبار می‌شود؛ همچنین متولیگری چند دستگاه در یک عرصه واحد، راه را برای سودجویی برخی افراد باز می‌کند.»

این صحبت معاون حفاظت و امور‌اراضی اداره‌کل منابع‌طبیعی خراسان‌رضوی است که این موضوع را به عنوان یکی از چالش‌های حوزه اراضی ملی بیان می‌کند. طبق گفته او، اکنون منابع طبیعی، محیط‌زیست، امور اراضی و راه‌و‌شهرسازی تشکیلات جداگانه‌ای برای حفاظت دارند که در‌صورت ادغام به هم‌افزایی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌شود.

سیدرضا ابوترابی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه اکنون به‌دلیل متولیگری چند‌دستگاه در حوزه حفاظت از اراضی ملی، دچار تداخل مقررات موازی هستیم، بیان کرد: علاوه بر این چالش، خلأ‌های قانونی نیز داریم که حل این مسئله نیازمند اصلاح قانون است؛ مثلا اسناد عادی یعنی قولنامه‌ها در مراجع قضایی به رسمیت شناخته می‌شوند. با وجود اینکه طرحی برای اعتبارزدایی از این اسناد در مجمع تشخیص‌مصلحت‌نظام مطرح بود، هنوز عملیاتی نشده است و متأسفانه اسناد عادی توسط افراد سودجو وسیله‌ای برای اعتراض به تشخیص اراضی ملی و گرفتن رأی علیه منابع‌طبیعی شده‌اند.

کمبود نیرو برای حفاظت از اراضی ملی

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع‌طبیعی خراسان‌رضوی ادامه داد: زمان اعتراض به تشخیص اراضی ملی نیز نامحدود است و این موضوع به چالشی تبدیل شده است که پیشنهاد می‌دهیم قانون به‌نحوی اصلاح شود که مهلت قانونی برای معترضان در نظر گرفته شود.

ابوترابی کمبود نیرو و تجهیزات را مشکل دیگر این حوزه دانست و افزود: براساس استاندارد‌ها برای هر ۵۰‌هزار مرتع به یک نیروی حفاظتی نیاز داریم که اکنون حدود سه‌برابر تعداد نیروی موجود، به نیرو نیاز داریم. چون مجوز استخدام نداریم، نیرو‌ها از طریق شرکت‌های حفاظتی به‌کارگیری می‌شوند و به‌همین‌دلیل کارایی و انگیزه لازم را ندارند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا می‌توان گفت بیشتر در کدام شهر استان، آزادسازی اراضی ملی صورت گرفته است، اضافه کرد: طرقبه و شاندیز و گلبهار شهر‌هایی هستند که میزان زمین‌خواری در آن‌ها بیشتر است، آن‌هم به این دلیل که در نزدیکی کلان‌شهر مشهد قرار دارند. این شهر‌ها بیشتر در معرض تب ویلاسازی قرار دارند.

۲‌هزار کیلومتر مناطق بحرانی، نیازمند اجرای کمربند حفاظتی

معاون حفاظت و امور اراضی اداره‌کل منابع‌طبیعی خراسان‌رضوی در‌باره اجرای کمربند‌های حفاظتی برای اراضی ملی، بیان کرد: اکنون مجموع کمربند‌های حفاظتی که اجرا شده بیش از چهارصد کیلومتر است که ۷۲‌کیلومتر از این آمار، امسال صورت گرفته است. اما ۲ هزار کیلومتر مناطق بحرانی برای اجرای این کمربند‌ها داریم که اجرای کمربند برای همه این مسافت هزینه هنگفتی می‌خواهد.

ابوترابی با اشاره به اینکه یگان حفاظت اداره‌کل منابع‌طبیعی به‌عنوان نیروی میدانی در خط مقدم برای حفاظت از اراضی ملی است، بیان کرد: علاوه‌بر‌این، سامانه‌۱۵۰۴ به گزارش‌های مردمی اختصاص دارد که از طریق این سامانه ۱۷۱۳‌فقره گزارش درباره تخلفات اراضی ملی به دست ما رسیده که ۸۰‌درصد این گزارش‌ها منطبق بر واقعیت است.

۲‌هزار کیلومتر اراضی ملی خراسان رضوی، در تیررس زمین‌خواران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->